Over ons

Fofic, al 50 jaar actief, importeert en distribueert een brede reeks van producten voor het opnemen, monteren, presenteren, uitzenden, streamen en opslaan/archiveren van audiovisuele media met alle bijbehorende accessoires.

Wij vertegenwoordigen direct een aantal merken in NL en weten daardoor in overleg met de fabrikant een gedegen oplossing aan te bieden. Hieronder een aantal van de merken. 

 

Ons klantenbestand bestaat uit facilitaire bedrijven, (regionale) zendgemachtigden en freelance cameramensen, maar ook overheden, het bedrijfsleven en de institutionele markt.

 

Wij verlenen standaard hard- en software garantie op de door ons geïmporteerde producten, bieden servicecontracten op maat aan, repareren apparatuur van een brede reeks merken en geven trainingen.

Wij beschikken over een modern uitgeruste servicedienst welke voldoet aan de modernste eisen. Zo wordt er gewerkt met elektrostatische beveiligingen, up-to-date meetapparatuur, een stofvrije assemblagekast, lensprojector en een lenzen testbank (collimator). Tevens zijn er een inregelruimte voor camera's en een volledig uitgeruste mechanische werkplaats zodat ook mechanische aanpassingen of reparaties voor u verricht kunnen worden.

 

Diensten

Fofic is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor de broadcast markt. Naast het leveren van videocamera's, statieven en andere AV hardware bieden wij kant en klare oplossingen op diverse gebieden. Doordat de digitalisering van audio en video een steeds grotere rol speelt is veilige opslag (storage) van het materiaal van het grootste belang. Fofic is de aangewezen partij om u hierin te adviseren en u de juiste oplossing te bieden.

 

 

Contact

Fofic
Larenseweg 121
1221 CL Hilversum
The Netherlands

[email protected]

Algemeen      +31 (0)20 750 4000
   
Na 17:00 uur en weekend      +31 (0) 6 53946141

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »