Service

Fofic, part of Vocas, heeft een eigen service dienst voor onderhoud, reparaties, modificaties, support, systeemontwerp en installatie. Om dit te kunnen realiseren heeft Fofic specialisten op het gebied van elektronica, optiek, mechanica en ICT. De compleet uitgeruste servicedienst voldoet aan de modernste eisen. Zo zijn er elektrostatisch veilige vloeren en werktafels, up-to-date meetapparatuur, een stofvrije assemblagekast, een uitlijnbank en een focusstelling. Tevens is er een volledig uitgeruste mechanische werkplaats zodat ook mechanische aanpassingen in eigen huis gemaakt kunnen worden. Hierdoor kunnen we dus ook volledig op maat gemaakte oplossingen realiseren voor bijvoorbeeld speciale cameramounts of statieven. Daarnaast kunnen we ook onderdelen die niet meer leverbaar zijn, zelf maken.

 

 

Fofic is al ruim 50 jaar actief in de audiovisuele markt en heeft gedurende deze tijd ook altijd een servicedienst gehad. 50 jaar betekent hier dan ook 50 jaar ervaring in de markt en de techniek. In deze periode heeft Fofic altijd een persoonlijke benadering naar haar klanten toe gehad. Bij Fofic is niemand een nummer.

 

Fofic heeft een specialisme opgebouwd op het gebied van optiek voor film- en videocamera's. Hierdoor kunnen we veel onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor lenzen in eigen huis doen, waardoor u als klant veel sneller en beter geholpen kunt worden. Bovendien beperken wij ons niet tot een bepaald merk maar worden ook secundaire merken onderhouden en gerepareerd.

Bijna alle bedrijven en instellingen die zelf over faciliteiten beschikken, hebben een grote diversiteit aan apparatuur in huis. Het zou mooi zijn als u voor onderhoud en reparatie hiervan terecht kan bij één enkel bedrijf.

Als zelfstandige cameraman/vrouw kunt u met de lens, camerabody, recorder, statief, licht en accu's voor al uw reparaties en onderhoudszaken terecht bij één bedrijf: Fofic, part of Vocas.

Fofic heeft veel ervaring in het realiseren van integratieprojecten op het gebied van studio- en regiebouw. Van een eenvoudige editsuite, tot en met een complete uitzendstraat of reportagewagen. Uw project is bij Fofic in veilige en vertrouwde handen.

 

Fofic biedt ook hulp voor uw montageset, veelal is dat mogelijk op afstand door het aanleggen van een tijdelijke verbinding via het internet. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Hulp op afstand

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »