Over MRMC

Mark Roberts Motion Control (MRMC) is een bedrijf van de Nikon Group. MRMC zit aan de voorkant lijn van beeldvormingsinnovatie en is de toonaangevende fabrikant van geavanceerde oplossingen voor motion control, automatisering, uitzendrobotica, beeldopname op afstand en virtuele en productie van volumetrische inhoud. Ze ontwerpen, produceren en assembleren robotinstallaties, pantilt- en meerassige robotkoppen en volgtechnologieën. MRMC's robot en software oplossingen worden over de hele wereld gebruikt door filmstudio's, sportzenders, voetbalcompetities en meer. Toonaangevende technische en technische prestaties hebben MRMC opgeleverd verschillende brancheprijzen in de afgelopen 50 jaar. Voor meer informatie bezoek www.mrmoco.com. In 2016 werd MRMC overgenomen door Nikon Corporation.

GEAUTOMATISEERDE SOFTWARE VOOR HET VOLGEN VAN CAMERA'S
De computervisie-engine van Polymotion Chat detecteert ledematen en bouwt een stokmodel om onderwerpen te kunnen volgen. Dit betekent niet alleen dat het cameravolgsysteem uitvoer van hoge kwaliteit op uitzendniveau creëert (zonder resolutie te verliezen - zoals sommige pan- en scansystemen), het is betrouwbaarder dan andere oplossingen voor het volgen van gezichten en kan omgaan met occlusie - zoals mensen die binnenlopen tegenover elkaar. Het systeem kan worden ontworpen om op elk niveau te werken, van eenvoudige bediening van 3 camera's voor live streaming en conferentie-evenementen tot producties met meerdere camera's voor uitzending. Polymotion Chat kan worden geïntegreerd met MRMC-robotkoppen en PTZ's en studiosystemen van derden.

U kunt gratis de software testen via deze link https://www.mrmoco.com/c/polymotion-chat-software-trial/

 

De ARC-360 PTZ-camera bevat de bekroonde Sony Exmor R™-sensor, de ARC-360 PTZ-camera biedt beeld van de hoogste kwaliteit in een nauwkeurig ontworpen behuizing.
De ARC–360-camera is ontworpen om onder verschillende omstandigheden te werken en biedt een volledig externe oplossing voor een breed scala aan klanttoepassingen.
De camera werkt perfect, of het nu op een berghelling is of op een muziekpodium.

 

 

 

MRMC

Merken

Prijs

  • Min: 0
  • Max: 20000

Pagina 1 van 1

Sorteren op:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »