Over Haivision

Haivision is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijf kritische, real-time videonetwerken en visuele samenwerkingsoplossingen.
Onze verbonden cloud en intelligente edge-technologieën stellen organisaties wereldwijd in staat om doelgroepen te betrekken, samenwerking te verbeteren en besluitvorming te ondersteunen.
Haivision is bekroond met meerdere Emmy's® voor technologie en techniek van de National Academy of Television Arts and Sciences en blijft de toekomst van IP-videotransformatie voeden.
Haivision, opgericht in 2004, heeft haar hoofdkantoor in Montreal en Chicago en kantoren, verkoop en ondersteuning in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

In 2022 heeft Haivision Aviwest overgenomen, bekend van zijn live video oplossingen. 

Haivison is de uitvinder van SRT, Secure Reliable Transport. Het is een video transport protocol die video streaming optimaliseert en daardoor beter presteert in onvoorspelbare netwerken. SRT wordt door verschillende merken in de wereld ondersteund.

Haivision

Merken

Prijs

  • Min: 0
  • Max: 20000

Pagina 2 van 3

Sorteren op:

Pagina 2 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »