Over Aputure

Aputure werd in 2005 opgericht door een team van geïnspireerde filmmakers en videografen die inhoud van hoge kwaliteit wilden maken, maar worstelden met de hoge kosten van apparatuur die daarvoor nodig was. Vastbesloten om professionele apparatuur te maken tegen een betaalbare prijs, richtten ze Aputure op: het eerste bedrijf dat echt betaalbare en professionele bioscoopapparatuur leverde met de kwaliteit en functies die nodig zijn om elke creatieve visie volledig te realiseren.

Tegenwoordig verkoopt Aputure wereldwijd met kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het is een van de snelst groeiende bioscooptechnologiebedrijven en ontwerpt en specialiseert zich in high-end bioscoop LED-verlichtingsoplossingen.

Als onderdeel van de creatieve gemeenschap blijft Aputure zich ontwikkelen voor de steeds groter wordende behoeften van zowel beginnende artiesten als professionals. Elk lid van de Aputure-familie heeft het brandende verlangen gevoeld om ten koste van alles een creatieve visie tot leven te brengen. We zijn hier om die droom levend te houden.

https://www.aputure.com/

 

 

Aputure

Merken

Prijs

  • Min: 0
  • Max: 3500

Pagina 1 van 5

Sorteren op:

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »