Over Angelbird

CAMERASPECIFIEKE MEDIA VOOR CREATIEVE PRODUCTIE

VRIJHEID VAN MENINGSUITING ZONDER BEPERKINGEN NASTREVEN

We willen onze vleugels uitslaan en de standaard branche-ervaring trotseren. We eisen meer van onszelf als bedrijf en zetten ons in om de creativiteit van onze klanten te ondersteunen met uitzonderlijke uitrusting en een gepersonaliseerde klantervaring. We zijn flexibel genoeg om samen te werken met toonaangevende camerafabrikanten die onze expertise toevertrouwen om op maat gemaakte media-oplossingen te creëren.

Gedreven door ons streven naar individuele expressie en ons instinct voor innovatie, vertrouwen we op onze technische expertise om camera specifieke mediakaarten en opslagoplossingen te creëren om het potentieel van uw technologie te maximaliseren. Creatieve expressie gebeurt in een moment en het is onze wens om die momenten in hun meest sublieme vorm vast te leggen.

Gelegen aan de voet van de Oostenrijkse Alpen (niet Australië!) leven we voor avontuur en ontwerpuitrusting die bestand is tegen alles wat we erop kunnen gooien. Uit respect voor onze klanten en voor onze roeping, innoveren we met integriteit, ontwerpen we met intentie en bouwen we producten waarop u kunt vertrouwen dat ze presteren wanneer u ze het meest nodig heeft.

Wees onbevreesd, vertel het verhaal, maak de kunst, doe het werk... we staan voor je klaar!

Wij zijn Angelbird. https://www.angelbird.com/

 

Angelbird

Merken

Prijs

  • Min: 0
  • Max: 5500

Pagina 1 van 4

Sorteren op:

Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »