Over AKG

Met meer dan 1,400 internationale licenties, heeft het merk AKG, krachtig onverstoorbaar geluid geproduceerd waar de professionals al meer dan 60 jaar op vertrouwen. AKG produceert continu een van de zuiverste en helderste geluid van een hoofdtelefoon en microfoon in de geschiedenis van audio.

Akoestische en theater apparatuur mbH - vertaald naar AKG in 1965 - werd opgericht door de weense natuurkundige Dr. Rudolf Görike en de ingenieur Ernst Pless in 1947. Sinds die dag, is AKG een voorloper geweest van innovaties in de markt van hoofdtelefoons, door het produceren van de ultieme sonische precisie voor het beluisteren van muziek door professionals, audiofielen en iedereen met een passie voor muziek, decennium na decennium.

Met de apparatuur van AKG heeft iedereen getoured, van Frank Sinatra en de Rolling stones tot Missy Elliott en Kayne West. We hebben zelfs een paar duizend wereldwijde banen gecreëerd aan boord van de Mir space station met verschillende sterren. AKG studio prestaties zijn nu overal beschikbaar daar waar het nodig is. Zowel bedraad, als een draadloze hoofdtelefoon verkrijgbaar met noise cancelling en oordopjes. Alles bij elkaar zorgt het voor een rijke en subtiele luisterervaring van je favoriete muziek. Als je echt serieus op zoek bent naar iets wat voldoet aan je strenge eisen betreft de perfecte hoofdtelefoon of oordopjes, dan hoef je niet verder te zoeken wanneer je AKG hebt ontdekt.

AKG

Categorieën

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »