Over AJA

AJA Video Systems is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige en kosteneffectieve digitale video-acquisitie, interface, conversie en desktop oplossingen voor professionele uitzending, productie en postproductie. AJA vereenvoudigt professionele digitale videoworkflows met een reeks bekroonde producten die zijn ontworpen en vervaardigd in Grass Valley, Californië.

AJA werd in 1993 opgericht door ingenieur John Abt. Tegenwoordig heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 200 mensen in dienst en bouwt het toonaangevende video-opnamekaarten, digitale opnameapparaten, videorouters, framesynchronisatoren en scalers, digitale converters en professionele 4K-camera's.

Na aanvankelijk groot succes met een toonaangevende lijn van mini-converters, breidde AJA zich in 2000 uit naar de snelgroeiende desktopvideomarkt. De inaugurele lijn van KONA-video-opname- en -weergavekaarten vestigde al snel de reputatie van AJA voor het leveren van desktop videoproducten van de hoogste kwaliteit. Naast de KONA-familie van video-I/O-kaarten voor de Mac en Windows-pc's, breidde AJA's groeiende productlijn zich ook uit met de innovatieve "Io" Thunderbolt-desktop videoproducten en de toonaangevende Ki Pro-familie van draagbare en in een rek te monteren bestandssystemen. -gebaseerde recorders.

De engineering van AJA heeft consequent de vooruitgang in uitzendtechnologieën en formaatstandaarden ondersteund om videoprofessionals te voorzien van toekomstbestendige workflowoplossingen. Van de FS-familie van framesynchronisatoren, framesnelheid- en formaatconverters tot de krachtige TruZoom™ voor real-time schalen van 4K-beeldmateriaal, omroepen vertrouwen steeds meer op AJA-apparatuur om de manier waarop beeldbestanden worden vastgelegd, geconverteerd, gecontroleerd en gedistribueerd te vereenvoudigen. Door meer dan vier jaar ontwikkeling en baanbrekende innovatie te combineren, markeert de release van CION AJA's intrede in de markt voor professionele camera's.

AJA levert zijn unieke technologie aan toonaangevende fabrikanten en ontwikkelingspartners in de professionele video-industrie voor integratie in hun product reeksen. Gerenommeerde mediabedrijven over de hele wereld, samen met omroepen, netwerken, postproductiehuizen, mobiele vrachtwagenchauffeurs, cinematografen, filmeditors en meer, vertrouwen op de betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties van AJA-technologieën.

AJA.com

AJA

Merken

Prijs

  • Min: 0
  • Max: 20000

Pagina 1 van 17

Sorteren op:

Pagina 1 van 17
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »